Heb jij de coachingsvoucher t.w.v. 1000,- euro al in de pocket? De voucher die voor jou nu het verschil kan maken. The ticket to succes!

Misschien heb je nog nooit van deze regeling gehoord. Er is dus een initiatief vanuit de provincie Overijssel en Gelderland, De Startversneller die deze vouchers beschikbaar stelt. Vanaf het begin ben ik hierbij aangesloten als coach en help ik je graag je business die gewenste boost te geven.

Mijn naam is Mariska Boer van Geldwijs Ondernemen, opgegroeid in een ondernemersfamilie, spreker en financieel business coach met meer dan 23 jaar ervaring in de financiële wereld. Wat ik je kan bieden is een coachtraject op maat, waarbij je ook kunt kiezen voor online ondernemen. We gaan werken aan een goed financieel fundament. En ik ga je helpen jouw unieke waarden zichtbaar te maken en deze te benutten. Zodat jij als ondernemer groeit, net als je bedrijf!

Jij hebt nu de keuze om tijd te nemen en na te denken over jouw bedrijf. En als jij ook recht hebt op deze voucher, hoe mooi is dat! Naast je eigen inzet wordt dan alleen nog een hele kleine bijdrage gevraagd.

Hoe werkt dat dan? Als jij in Overijssel of Gelderland onderneemt, 0-5 jr ingeschreven bent bij de KVK dan kun jij je aanmelden bij De Startversneller en dan mij opgeven als coach. En er is dan een voucher, ter waarde van maximaal 1000,- voor je coachtraject beschikbaar. Ik vertel ik je hier graag meer over.  Zie de website van De Startversneller Of stuur me een DM als dit interessant voor je is! Ook als je al zo snel mogelijk wil starten.

Heb je nog vragen of wil je hulp bij de aanvraag. info@geldwijsondernemen.nl