Wil jij je bedrijf een boost geven
Weet jij precies waar je nu staat
Ben je onzeker of je alle financiële zaken wel goed hebt geregeld
Ervaar je nog niet de vrijheid van het ondernemen
Ben jij nu veel tijd kwijt aan je boekhouding
Past het huidige verdienmodel nog bij je bedrijf
Verdien je wel genoeg met je bedrijf
Ervaar jij de bedrijfsadministratie nu als een vervelende klus
Wil jij een bedrijf starten
Of juist je bedrijf doorontwikkelen naar een next level
Heb jij één of meerdere vragen met JA beantwoord? Lees dan verder.

Ik heb deze stappen ook gemaakt. Zelf kom ik uit een ondernemersfamilie en heb in 2012 na 16 gewerkt te hebben in de financiële- en bancaire wereld de stap gemaakt naar een mijn bedrijf Geldwijs

Omdat ik als ondernemer ook heel veel heb geleerd van alle obstakels die mijn pad kwamen

Omdat ik al jaren vele ondernemers heb mogen helpen bij het opstarten en door ontwikkelen van hun bedrijf

Door mijn financiële, fiscale en bedrijfsadministratie kennis en ervaring samen te brengen kan ik jou een passend totaal advies geven

” Mijn missie is om ondernemers te empoweren! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een mooi bedrijf kan hebben met voldoende inkomen en vrijheid, want ondernemen moet vooral relaxed en leuk zijn. Een goede financiële basis is de sleutel tot een gezond en succesvol bedrijf.

Zelf kom ik uit een ondernemers familie en ben opgegroeid in een ondernemers gezin. Ik heb altijd al iets met geld en financiën gehad en na mijn studie Bedrijfsadministratie en fiscaliteiten heb ik werkervaring opgedaan. Het werken met mensen was echt mijn ding en zo ben ik daarna in het bankwezen terecht gekomen. Daar heb ik 15 jaar als allround financieel adviseur / relatiebeheerder gewerkt en de laatste 5 jaren daarnaast ook als erkend hypotheek adviseur. Maar het ondernemerschap bleef kriebelen en mijn werksituatie veranderde en dat was voor mij het moment om uit te vliegen. Om de stap naar een eigen bedrijf te maken, waarbij ik weer volle aandacht kon schenken aan de mens achter de cijfers.

Als geen ander wist ik dat het leven van een ondernemer niet altijd over rozen gaat, en de gewenste financiële vrijheid soms ver te zoeken is. Maar ik dacht ook bij mezelf…dat moet toch ook anders kunnen? En daar begon mijn eigen ontdekkingsreis als ondernemer. Mijn persoonlijke kennis en ervaring deel ik graag met je.

Ik geloof in persoonlijke ontwikkeling en heb zelf ook flink geïnvesteerd in verdiepende studies. Zo heb ik ben ik naast financieel adviseur ook gecertificeerd budgetcoach en register belastingconsulent (aangesloten bij het RB-register) Hierdoor kan ik jouw voorzien van een totaal advies”

Ook heb ik me erg verdiept in money mindset en welke invloeden dat heeft op je visie op geld. Maar ook op de financiële keuzes die je maakt.

Nu breng ik al enkele jaren als ondernemer mijn kennis en ervaring over op ondernemers die stappen willen maken met hun bedrijf. Via coaching gaan we het maximale eruit halen. Hierbij kijk ik echt naar je bedrijf en waar voor jou nog veel voordeel is te halen in onder andere tijd en geld. Bezig zijn met je financiën wordt gewoon weer leuk, geeft je weer positieve energie en je bespaart veel tijd. Deze tijd kun jij weer gebruiken om te doen wat jij het liefste doet, door met je producten of klanten bezig te zijn. Dit geeft je ook weer vrijheid in ondernemen.

Gun jij jezelf en je bedrijf een enorme boost? Meld je dan nu aan.