De blauwe envelop… Zeg eens eerlijk, wat ging er door je heen toen je de brief of het bericht kreeg van de Belastingdienst met het verzoek om aangifte Inkomstenbelasting te doen? Kreeg jij ook even een knoop in je maag, stress of heb je er misschien wel slapeloze nachten van gehad? Uit ervaring weet ik dat de blauwe envelop de schrik is voor veel ondernemers. Maar gelukkig kan dit ook anders !

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Mariska Hilgenkamp en als Financieel Business Coach en Register belastingconsulent ga ik graag samen met jouw deze aangifte omzetten naar een feestje!

En geloof me, ondanks mijn ruime financiële en fiscale ervaring vond ik het ook spannend toen ik 5 jaar geleden de eerste keer aangifte deed als ondernemer. Inmiddels weet ik hoe ik dit anders aan kan pakken en dat je met goed inzicht in je financiën niet meer voor verassingen komt te staan. Door extra studies, praktijkervaring en coaching heb ik stap voor stap methodes ontwikkeld waardoor jij op een makkelijke en zelf leuk manier je aangifte kunt doen. En ik ga je daar bij helpen, dus je staat er niet alleen voor! Deze methode gaat je echt heel veel tijd en geld besparen. En ook al kies je voor uitbesteding van je boekhouding, weet dat je zelf als ondernemer altijd verantwoordelijk blijft voor de aangifte. Het blijft dus super belangrijk dat jij de juiste financiële keuzes maak voor je bedrijf en dat kan alleen maar als jij inzicht hebt.

Mijn missie is om ondernemers te helpen naar een financieel gezond bedrijf. Wat ik gun iedere ondernemer om financieel vrij te zijn!

Maak van je belastingaangifte een feestje! Ik ga nu gratis waardevolle tips over de voorbereiding van je belastingaangifte met je delen. Deze tips zijn super interessant voor alle ondernemers dus doe er je voordeel mee!