Elk jaar opnieuw maak ik in deze periode een visionboard. Een overzicht van wat ik het komende jaar wil doen, beleven of bereiken. Wie wil ik ontmoeten en welke reizen wil ik maken.

Op mijn visionboard stond dat ik Maxima wilde ontmoeten. Dit gebeurde ook al werd het een live online ontmoeting. Reizen en een masterclass op Sicilië die helaas niet door konden gaan, maar hopelijk in 2021 wel. En mijn omzet en inkomsten doelen heb ik behaald.

Zo verliepen ook voorgaande jaren. En hierdoor heb ik mooie ontmoetingen gehad met mensen waar ik respect voor heb. Heb ik mooie reizen gemaakt. De bijzondere liefde gevonden die ik zocht en een mooie nieuwe start en woning.

Kortom ik ben ervan overtuigd dat het super belangrijk is om hierbij stil te staan. Focus is mega belangrijk in je leven en in het ondernemerschap.

Hoe maak je nu een visionboard?

Zoek een rustige plek, doe een meditatie of maak een wandeling in de natuur. Schrijf alle doelen uit, met alle dingen die je in het nieuwe jaar wil bereiken.

Verzamel vervolgens online plaatjes die hiervoor symbool staan. Deze kun je vinden via Google, Pinterest of Pixabay. 

Voeg al deze afbeeldingen samen met tekst tot 1 afbeelding of document. Dit kan via www.canva.nl of via je telefoon met de app Photo Collage.

Sla deze afbeelding of dit document op in je telefoon of laptop en kijk hier in 2021 regelmatig naar.

Vind je dit lastig, dan help ik je hier graag bij. Stuur dan een berichtje of mail naar info@geldwijsondernemen.nl

#visionboard #Financieelcoach #ondernemerscoach #GeldwijsOndernemen #Geldwijs