Visionboard Geldwijs Ondernemen

Elk jaar opnieuw maak ik in deze periode een visionboard. Een overzicht van wat ik het komende jaar wil doen, beleven of bereiken. Wie wil ik ontmoeten en welke reizen wil ik maken. Op mijn visionboard stond dat ik Maxima wilde ontmoeten. Dit gebeurde ook al werd het...

Dankbaarheidsmeditatie

 Dankbaarheidsmeditatie   Maak het jezelf gemakkelijk in een zittende en comfortabele positie met je voeten stevig op de vloer of zittend in de kleermakerszit.   Rol je schouders naar achteren. Plaats je handpalmen naar boven. Sluit voorzichtig je ogen.   Adem...

Groeikracht

Groeikracht

  Het lentezonnetje schijnt, de vogeltjes beginnen te fluiten en langzaam ontwaakt de natuur.... het wordt lente! De lente staat voor leven, liefde en groei. Boomtakken die dor lijken laten opeens groeikracht zien. Ditzelfde proces zie ik ook bij bedrijven. Soms...

Freedom ! En een speciale reis

Freedom ! En een speciale reis

Vrijheid... een woord met zoveel betekenissen maar waar nu ook zoveel om te doen is. Na de verkiezingsuitslagen in Amerika gebeurd er heel veel en is er onrust. Dit heeft invloed op de hele wereld en zet mensen weer aan het denken. Maar als we het kleiner maken en...

Help ! De blauw belasting envelop

Het klepje van de brievenbus gaat en daar ligt hij dan....de blauwe envelop! Het schrikbeeld voor velen. Maar als we stil staan bij de vraag, waarom schrikken veel mensen van dit bericht? Inkomstenbelasting betalen vinden de meeste Nederlanders niet leuk. Waar in...

Passie ! Geldwijs Ondernemen

Waar gaat jouw hart als ondernemer sneller van kloppen?? Ondernemen en ondernemen vanuit je passie kunnen twee totaal verschillende dingen zijn. Dat is de reden dat ik deze blog met jullie deel. Nu zou je kunnen denken, ja maar ik doe toch waar ik goed in ben? Ja dat...