Mariska Boer

Ik ben…

Ondernemer, coach, vrouw, partner, moeder, vriendin, intuïtief, financieel adviseur, gepassioneerd, eerlijk, positief, energiek, budgetcoach, initiatiefrijk, rustig, professional, betrouwbaar, belastingconsulent, gezellig, vrolijk en oprecht.

Maar ik ben vooral mezelf!

Mariska

Mijn naam is Mariska Boer en als Mindset- en Financieel Business Coach adviseer ik ondernemers naar een financieel gezond bedrijf. We gaan als eerste aan de slag met alles wat er geregeld moet worden voor je bedrijf. En daarna gaan we zorgen dat je een persoonlijke pitch krijgt, hoe je je bedrijf in de markt gaat zetten en je ideale klanten gaat krijgen. Zichtbaarheid, social media, netwerken, business plan, administratie, belastingen, verdienmodellen, investeren zijn allemaal onderwerpen die we samen gaan bespreken.  Kortom een totaalpakket voor een succesvol ondernemerschap.

Graag help ik jouw bedrijf naar een next level te brengen door maatwerk coaching.  Ik kom uit een ondernemersfamilie en zelf heb ik als ondernemer met mijn bedrijf Geldwijs ook de nodige ervaring opgedaan. In 2012 heb ik de stap gezet naar het ondernemerschap vanuit loondienst. Hierdoor weet ik waar je tijdens deze “ondernemersreis” tegenaan loopt. Mijn kennis en ervaring zet ik nu in om ondernemers zoals jij te adviseren, zodat jij veel van deze stappen kunt overslaan, dit gaat je veel geld en tijd gaan besparen. Inmiddels ben ik alweer 25 jaar werkzaam in de financiën. Na mijn werkervaring in de bedrijfsadministratie heb ik als financieel adviseur en hypotheek adviseur 15 jaar in het bankwezen gewerkt. Daarnaast heb ik verdiepende opleidingen gevolgd en ben gecertificeerd Budgetcoach en Register belastingconsulent (aangesloten bij het RB register)

De manier waarop we denken over geld is vaak ook erg bepalend voor de financiële keuzes die we maken. Op het gebied van money mind set heb ik inmiddels ook veel kennis opgedaan in het binnen- en buitenland.

Deze unieke combinatie van kennis en ervaring zorgt ervoor dat ik je als financieel business coach een totaal advies kan geven. Samen met mijn jarenlange ervaringen als ondernemer kan ik je helpen om echt een sprong vooruit te maken met je bedrijf. Via de Business Boost sessies zoomen we echt in op jouw situatie. Mijn missie is om ondernemers met ambitie te empoweren!

Mijn creatie brein draait overuren en heb hiermee al veel ondernemers geholpen. Het is heerlijk om met ondernemers te werken en invulling te geven aan mooie bedrijfsplannen. Lastige materie kan ik op een begrijpelijke en persoonlijke manier overbrengen. Mijn advies is praktisch zodat je het meteen toe kunt passen. Ben jij bereid om een sprong te maken?

Gun jezelf en je bedrijf dan een Business Boost om je mooiste leven als ondernemer te kunnen leven!

Maak een afspraak