Van Stress naar Succes

Jouw kennis en ervaring gebruiken in je bedrijf, met leuke klanten
en met een goed inkomen? Daar kan ik je bij helpen!

Werk met mij

Bouw aan een succesvol bedrijf

 

Wil jij van stress naar succes?
Jouw kennis en ervaring gebruiken in je bedrijf,
met leuke klanten en met een goed inkomen?

 

Herken jij dit?

Ben jij voor jezelf begonnen, omdat je graag mensen wilt helpen op jouw manier?

Doe je nu wat je leuk vindt, maar verdien je (nog) niet genoeg om van rond te komen?

Heb je een hekel aan sales en verkopen?

Geniet je ongelooflijk van wat je doet maar weet je gewoon even niet meer waar je nu mee moet beginnen om succesvol te worden?

Volg jij je hart en doe je nu wat je het allerliefste doet en wil je iedereen helpen. De realiteit is echter een lege agenda en onvoldoende vertrouwen dat dat op korte termijn anders zal worden.

Je hebt geen hekel aan werken, alleen maak je nu wel veel uren en je verdient eigenlijk niet genoeg om van rond te komen, laat staan om fijn van te leven.

Je maakt je zorgen om je financiën. Als je meer wilt verdienen zou je nog meer uren moeten gaan draaien en dat was niet je idee toen je ging starten. Je weet alleen nu niet hoe het anders moet.

Je bent moe. En misschien ook wel moedeloos. Je hebt al van alles geprobeerd, hebt keihard gewerkt en toch lijk je geen meter vooruit te komen, het schiet gewoon niet op. Je lijkt alles wel verkeerd te doen en je realiseert je dat je heel hard loopt.

Alleen de verkeerde kant op…….

 

Kortom, als deze situatie nog langer duurt
dan bestaat de kans dat je je droom op zult moeten geven.
Omdat het zo niet leuk meer is.
Omdat je dit niet heel lang meer vol gaat houden.

Als jij van je hobby of “bedrijfje” een gezond bedrijf wil maken

Als je klaar bent voor de next level met je bedrijf

Om de financiën goed en efficiënt te regelen

Als jij administratie een lastige, tijdrovende of saaie klus vind

Om veel geld en tijd te besparen

Als jij wilt weten welk verdienmodel bij je past

Jij jezelf en je bedrijf een enorme boost gunt

Persoonlijke verbinding vind ik heel belangrijk in mijn coaching. Om op deze manier het maximale uit jou en je bedrijf te kunnen halen. Daarom werk ik graag met  1 op 1 coachsessies.

Werken met mij gaat je nieuwe inzichten geven. Je gaat leren hoe je zelf de regie in handen krijgt op het gebied van ondernemen en financiën. Samen gaan we aan de slag om je dromen, ambities en je bedrijf verder vorm te geven en  naar een next level te tillen. Je krijgt waardevolle persoonlijke inzichten, die we vervolgens gaan omzetten naar een praktisch plan. 

Herken je dit? Krijg jij ook wel eens een opmerking van iemand, waarbij ze het hebben over je “hobby” of “bedrijfje”? Voel jij je niet serieus genomen door je omgeving? Ervaar jij nog niet de vrijheid die je voor ogen had toen je startte met ondernemen? Dan is nu het moment gekomen om in actie te komen en zelf je toekomst te creëren. Zodat je zelfverzekerd anderen kunt vertellen over je succesvolle bedrijf. Als jij de ambitie voelt om voor je bedrijf te gaan, met 100% commitment, dan ben je hier op de juiste plek, want ik kan je daarbij helpen.

Als ondernemer en vakvrouw ben ik ervan overtuigd dat iedereen een bedrijf kan hebben waarmee je genoeg kunt verdienen. En dat er daarnaast nog genoeg ruimte is voor leuke dingen en je kunt leven in vrijheid.

Hiervoor is een gezonde financiële basis essentieel. Want zonder goede basis is je bedrijf een kaartenhuis wat bij elke vorm van tegenslag in elkaar kan storten.

In mijn totaal advies komen alle aspecten van het ondernemen samen. Van je toekomst plannen voor je bedrijf vormgeven,  bedrijfsadministratie, fiscaliteiten, financieel advies, verdienmodellen, money mindset tot het bepalen van je strategie.

Met mijn aanpak ga je meteen heel veel jaren ploeteren voorkomen en geld besparen. Door mijn jarenlange ervaring in te zetten bij het geven van een totaal advies, hoef jij niet meer al deze stappen in het ondernemerschap te doorstaan en kun jij deze gewoon overslaan. Dit gaat je veel tijd en valkuilen besparen! Op een begrijpelijke manier geef ik praktische adviezen die je meteen kunt toepassen.

Om je bedrijf een boost te geven zijn er verschillende pakketten beschikbaar. Met een Business Boost sessie, leer ik jouw en je bedrijf kennen en zal ik de punten opsporen waar voor jouw winst te behalen is. Na deze sessie wordt een analyse opgesteld. Daarna krijg jij een uitgebreide rapportage van deze analyse met daarin jouw persoonlijke adviespunten die je meteen in de praktijk kunt gaan inzetten.

De financiën regelen vinden veel ondernemers lastig. Waar kun jij nu je voordelen uit halen? Hierna geef ik een praktijk voorbeeld, waarom deze hulp ook super interessant is voor jou. Dit voorbeeld geeft je inzicht in de tijd en geld besparing die een Business Boost je op gaat leveren.

 

Praktijkvoorbeeld

Laatst was ik bij een klant en zij werkte haar boekhouding helemaal uit in Excel. Daarnaast had ze een ander programma voor de facturen. Om het tot een geheel te brengen moest ze alles weer overtypen in een ander Excel bestand om nog een beetje inzicht te houden in de gehele boekhouding. Kortom ze was hier gemiddeld 2 uur per week mee bezig. Dus 2 uur x 52 weken = 104 uur per jaar. Haar uurloon wat zij aan klanten doorberekende was 85 euro. Omdat ze deze uren niet aan haar klanten kon besteden kostte haar de administratie 104 uur x 85 euro = 8840 per jaar. Door haar het juiste gebruiksvriendelijke boekhoudpakket te adviseren wat bij haar werkzaamheden paste (kosten 180 euro per jaar) was ze nog maar amper 1 uur per week kwijt aan al deze handelingen en bespaart ze jaarlijks maar liefst 4240 euro!! Plus dat ze minder uren kwijt is aan de administratie. En niet onbelangrijk, ze doet nu de financiën wel met plezier. Ook is ze niet meer onzeker over fouten in de administratie en het mislopen van fiscale voordelen. Ze heeft actueel inzicht in waar ze nu financieel staat. Een win, win, win situatie. En dan heb ik het nog niet over de andere voordelen die ze heeft kunnen behalen door de besparingen op abonnementen en verzekeringen. En ze heeft meer financiële vrijheid gekregen door een stabiele maandelijkse stroom aan inkomen vanuit haar bedrijf. We hebben samen naar haar verdienmodel gekeken en deze aangepast naar het verdienmodel wat het beste bij haar en haar bedrijf past.

 

Mariska heeft mij geholpen mijn praktijk een flinke boost te geven door social media in te zetten en de try-out Kennismaking met Intuïtief Eten en Body Positivity op te zetten. Beide acties waren een groot succes en hebben mij veel verder gebracht. Ook heeft ze me een paar handige tools gegeven die ik kan gebruiken op financieel gebied. Ik heb veel input waar ik nu verder op kan borduren. Daarnaast is ze ook gewoon een heel leuk mens, waarbij ik me erg op mijn gemak voelde. De contactmomenten waren altijd gezellig. Mariska, heel erg bedankt voor alles!

Renske

http://www.dietistenpraktijkrenske.nl/

Zo zijn er nog heel veel verschillende praktijk situaties te benoemen van mijn klanten. Dus mocht je zelf nog met specifieke vragen zitten dan hoor ik het graag. Elk bedrijf is tenslotte uniek en dat vraagt ook om een passend advies. Wil jij ook tijd en geld besparen? Gun dan jezelf en je bedrijf deze Business Boost!

Heb je nog vragen of zijn er nog andere onderwerpen die je graag met mij af zou willen stemmen. Mail dan naarinfo@geldwijsondernemen.nl Of gebruik het contactformulier zodat ik contact met je op kan nemen.

Jouw investering

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een offerte die bij jou past, maar om je toch alvast een indicatie te geven wat de richtprijzen zijn, heb ik een helder overzicht voor je.

Dit is wat klanten over mij zeggen…

Deskundig

Passievol en creatief

Vakvrouw

Inspirerend

Mariska legt het begrijpelijk en duidelijk uit

Vrolijk en warm

Open en vriendelijk

Voor informatie of het maken van een afspraak:

Ben jij klaar voor the next step ?

Maak een afspraak