Werk met mij…

Mijn passie is groepen ondernemers motiveren en inspireren in het ondernemerschap? Business in de breedste zin met als specialiteit financiën.

Als spreekster of dagvoorzitter laat ik het publiek genieten en geïnspireerd de deur uit gaan. Door mensen mee te nemen op mijn reis als ondernemer wil ik andere ondernemers motiveren en waardevolle tips geven waarmee ze tijd en geld gaan besparen. Als ervaren spreekster en financieel expert weet ik voor een breed publiek, complexe geldzaken over te brengen op een enthousiaste en begrijpelijke wijze.

Startende ondernemers geef ik een boost om een vliegende start te maken met hun bedrijf. Op RTV Oost werd ik de Annemarie van Gaal uit het Oosten genoemd. Ik ben zeker een ondernemende vrouw met een boodschap!

 

Tarief dagdeel/avond als gastspreker € 500,-

Tarief dagvoorzitter, in nader overleg

Te boeken via: info@geldwijsondernemen.nl

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij de coachingsvoucher t.w.v. 1000,- euro al in de pocket? De voucher die voor jou nu het verschil kan maken. The ticket to succes!

Misschien heb je nog nooit van deze regeling gehoord. Er is dus een initiatief vanuit de provincie Overijssel en Gelderland, De Startversneller die deze vouchers beschikbaar stelt. Vanaf het begin ben ik hierbij aangesloten als coach en help ik je graag je business die gewenste boost te geven.

Mijn naam is Mariska Boer van Geldwijs Ondernemen, opgegroeid in een ondernemersfamilie, spreker en financieel business coach met meer dan 23 jaar ervaring in de financiële wereld. Wat ik je kan bieden is een coachtraject op maat, waarbij je ook kunt kiezen voor online ondernemen. We gaan werken aan een goed financieel fundament. En ik ga je helpen jouw unieke waarden zichtbaar te maken en deze te benutten. Zodat jij als ondernemer groeit, net als je bedrijf!

Jij hebt nu de keuze om tijd te nemen en na te denken over jouw bedrijf. En als jij ook recht hebt op deze voucher, hoe mooi is dat! Naast je eigen inzet wordt dan alleen nog een hele kleine bijdrage gevraagd.

Hoe werkt dat dan? Als jij in Overijssel of Gelderland onderneemt, 0-5 jr ingeschreven bent bij de KVK dan kun jij je aanmelden bij De Startversneller en dan mij opgeven als coach. En er is dan een voucher, ter waarde van maximaal 1000,- voor je coachtraject beschikbaar. Ik vertel ik je hier graag meer over.  Zie de website van De Startversneller Of stuur me een DM als dit interessant voor je is! Ook als je al zo snel mogelijk wil starten.

Heb je nog vragen of wil je hulp bij de aanvraag: info@geldwijsondernemen.nl

Ben jij een startende ondernemer en langer dan 3 maand ingeschreven bij de KvK in Overijssel? Maak dan gebruik van dit geweldige initiatief van de Kamer van Koophandel. Vanuit een subsidie kun jij een coach naar keuze inschakelen om je te adviseren in het ondernemerschap.

Als IkStartSmart coach help ik je graag bij het maken van een vliegende start! Je gaat hiermee obstakels voorkomen die zoveel ondernemers al hebben doorstaan en die je dus over kunt slaan. Dit gaat je direct al tijd en geld besparen. Als ondernemer afkomstig uit een ondernemersfamilie en als Financieel Business coach heb ik mijn ervaringen al met veel ondernemers mogen delen. Ik ga dus graag met je aan de slag. Gun jezelf en je bedrijf deze mooie kans.

Welke aandachtsgebieden kunnen hierbij aan de orde komen: Opstellen van je businessplan, boekhouding, verdienmodellen, money mindset, strategie en de groei van jezelf als persoon en als ondernemer.

Voor meer informatie, klik op de link hier onder:

http://www.ikstartsmart.nl/coaches

Als jij van je hobby of “bedrijfje” een gezond bedrijf wil maken

Als je klaar bent voor de next level met je bedrijf

Om de financiën goed en efficiënt te regelen

Als jij administratie een lastige, tijdrovende of saaie klus vind

Om veel geld en tijd te besparen

Als jij wilt weten welk verdienmodel bij je past

Jij jezelf en je bedrijf een enorme boost gunt

Werken met mij gaat je nieuwe inzichten geven. Je gaat leren hoe je zelf de regie in handen krijgt op het gebied van financiën. Samen gaan we aan de slag om je dromen, ambities en je bedrijf verder vorm te geven of naar een next level te tillen. Met waardevolle en ook praktische tips leer ik je hoe jij om kunt gaan met financiële obstakels.

Herken je dit? Krijg jij ook wel eens een opmerking van iemand, waarbij ze het hebben over je “hobby” of “bedrijfje”? Voel jij je niet serieus genomen door je omgeving? Ervaar jij nog niet de vrijheid die je voor ogen had toen je startte met ondernemen? Dan is nu het moment gekomen om in actie te komen en zelf je toekomst te creëren. Zodat je zelfverzekerd anderen kunt vertellen over je succesvolle bedrijf. Als jij de ambitie voelt om voor je bedrijf te gaan, met 100% commitment, dan ben je hier op de juiste plek, want ik kan je daarbij helpen.

Als ondernemer en vakvrouw ben ik ervan overtuigd dat iedereen een bedrijf kan hebben waarmee je genoeg kunt verdienen. En dat er daarnaast nog genoeg ruimte is voor leuke dingen en je kunt leven in vrijheid.

Hiervoor is een gezonde financiële basis essentieel. Want zonder goede basis is je bedrijf een kaartenhuis wat bij elke vorm van tegenslag in elkaar kan storten.

In mijn totaal advies komen alle aspecten van het ondernemen samen. Van je toekomst plannen voor je bedrijf vormgeven,  bedrijfsadministratie, fiscaliteiten, financieel advies, verdienmodellen, money mindset tot het bepalen van je strategie.

Met mijn aanpak ga je meteen heel veel jaren ploeteren voorkomen en geld besparen. Door mijn jarenlange ervaring in te zetten bij het geven van een totaal advies, hoef jij niet meer al deze stappen in het ondernemerschap te doorstaan en kun jij deze gewoon overslaan. Dit gaat je veel tijd en valkuilen besparen! Op een begrijpelijke manier geef ik praktische adviezen die je meteen kunt toepassen.

Om je bedrijf een boost te geven zijn er verschillende pakketten beschikbaar. Met een Business Boost sessie, leer ik jouw en je bedrijf kennen en zal ik de punten opsporen waar voor jouw winst te behalen is. Na deze sessie wordt een analyse opgesteld. Daarna krijg jij een uitgebreide rapportage van deze analyse met daarin jouw persoonlijke adviespunten die je meteen in de praktijk kunt gaan inzetten.

De financiën regelen vinden veel ondernemers lastig. Waar kun jij nu je voordelen uit halen? Hierna geef ik een praktijk voorbeeld, waarom deze hulp ook super interessant is voor jou. Dit voorbeeld geeft je inzicht in de tijd en geld besparing die een Business Boost je op gaat leveren.

Praktijk voorbeeld: Laatst was ik bij een klant en zij werkte haar boekhouding helemaal uit in Excel. Daarnaast had ze een ander programma voor de facturen. Om het tot een geheel te brengen moest ze alles weer overtypen in een ander Excel bestand om nog een beetje inzicht te houden in de gehele boekhouding. Kortom ze was hier gemiddeld 2 uur per week mee bezig. Dus 2 uur x 52 weken = 104 uur per jaar. Haar uurloon wat zij aan klanten doorberekende was 85 euro. Omdat ze deze uren niet aan haar klanten kon besteden kostte haar de administratie 104 uur x 85 euro = 8840 per jaar. Door haar het juiste gebruiksvriendelijke boekhoudpakket te adviseren wat bij haar werkzaamheden paste (kosten 180 euro per jaar) was ze nog maar amper 1 uur per week kwijt aan al deze handelingen en bespaart ze jaarlijks maar liefst 4240 euro!! Plus dat ze minder uren kwijt is aan de administratie. En niet onbelangrijk, ze doet nu de financiën wel met plezier. Ook is ze niet meer onzeker over fouten in de administratie en het mislopen van fiscale voordelen. Ze heeft actueel inzicht in waar ze nu financieel staat. Een win, win, win situatie. En dan heb ik het nog niet over de andere voordelen die ze heeft kunnen behalen door de besparingen op abonnementen en verzekeringen. En ze heeft meer financiële vrijheid gekregen door een stabiele maandelijkse stroom aan inkomen vanuit haar bedrijf. We hebben samen naar haar verdienmodel gekeken en deze aangepast naar het verdienmodel wat het beste bij haar en haar bedrijf past.

Zo zijn er nog heel veel verschillende praktijk situaties te benoemen van mijn klanten. Dus mocht je zelf nog met specifieke vragen zitten dan hoor ik het graag. Elk bedrijf is tenslotte uniek en dat vraagt ook om een passend advies. Wil jij ook tijd en geld besparen? Gun dan jezelf en je bedrijf deze Business Boost!

Heb je nog vragen of zijn er nog andere onderwerpen die je graag met mij af zou willen stemmen. Mail dan naarinfo@geldwijsondernemen.nl Of gebruik het contactformulier zodat ik contact met je op kan nemen.

Voor informatie of het maken van een afspraak:

Dit is wat klanten over mij zeggen…

Deskundig

Passievol en creatief

Vakvrouw

Inspirerend

Mariska legt het begrijpelijk en duidelijk uit

Vrolijk en warm

Open en vriendelijk

Ben jij klaar voor the next step ?

Chat openen
Maak een afspraak