Van een mooie ambitie

naar een financieel gezond bedrijf!

Gun jezelf een Startversneller
voor meer vrijheid, impact en omzet

Jij als ondernemer bent uniek. Ontdek waar je passie zit en hoe jij je hiermee kunt onderscheiden. Gebruik je ambitie en passie om met je bedrijf impact gaan maken op jouw authentieke manier. Ga nieuwe klanten aantrekken als een magneet.

Elke ondernemer is anders en wat voor de één werkt hoeft niet voor de ander te werken. We gaan dan ook op zoek naar jouw GOUD. Leer vanuit daar te groeien vanuit je eigen kracht, kwaliteiten en met heel veel plezier. Om levens te veranderen en goed geld te verdienen. Ben jij klaar om echt in actie te komen en jouw dromen waar te maken!

Je bedrijf groeit nooit verder dan jij als persoon groeit. Daarom mag jij je eigen unieke plek in gaan nemen zodat jij jezelf écht kan laten zien en uitspreken. Zodat je vol vertrouwn het leven en bedrijf creëert waar je van droomt. Door middel van Quantum Human Design krijg jij van mij je unieke blauwdruk en wegwijzer. Dit gaat je ontzettend veel inzichten opleveren en daarmee gaan we de vertaalslag maken naar je bedrijf. 

Ik help jou graag een bedrijf bouwen wat écht bij jou past.
En ik geef je financiële tips en adviezen voor een goed financieel fundament.

Maar heb jij het gevoel dat:

... er zoveel op je af komt. Je begint te twijfelen en je voelt je onrustig

... je even niet meer weet waar je moet beginnen.

... je van alles aan het doen bent maar er geen structuur meer is.

... programma’s en challenges die je eerder hebt gevolgd, nog niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

... verkopen (sales) niet echt je ding is, maar je wil wel klanten helpen.

... je heel veel ideeën hebt maar ze niet weet om te zetten in actie.

... de inkomsten nog lang niet het gewenst niveau hebben.

... focus mist.

... je niet meer zo geniet en niet de gewenste vrijheid ervaart.

Herkenbare twijfels en teleurstellingen? Ik weet dat het voor jou ook mogelijk is een mooi bedrijf te bouwen. Omdat ik geloof dat je ondernemen kunt leren en dat als jij vanuit wie jij bent je aanbod in de wereld zet, je mega aantrekkelijk wordt voor anderen.

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je misschien aan weten welke stappen je moet zetten en welke concrete acties jou dichter bij het succes gaan brengen. Of misschien voel je wel dat er onbewust iets is wat je nog tegenhoudt en kan je daar moeilijk de vinger op leggen, ook al knaagt het continu aan je. 

Ben jij een ondernemer die nu echt stappen wil gaan maken? Wacht dan niet langer om met focus en actie serieuze stappen te gaan zetten. Dan ben ik er voor jou!

Ik help jou graag bij het bouwen aan het fundament voor jouw
succesvolle onderneming! Voor meer vrijheid, impact en omzet.

In mijn programma

> LEER JE HOE JIJ FINANCIËLE SUCCESVOL KUNT ZIJN MET JE BEDRIJF.

> ONTDEK JE HOE JIJ JE FOCUS EN DOELEN HELDER KAN KRIJGEN EN BEHALEN.

> LEER JE HOE JE JEZELF ECHT KAN LATEN ZIEN EN ZO ZICHTBAAR TE WORDEN VOOR JOUW KLANTEN.

> GA JE HELEMAAL JEZELF ZIJN EN OP JOUW EIGEN UNIEKE MANIER EN VOL ZELFVERTROUWEN ONDERNEMEN.

> DURF JE GOEDE PRIJZEN TE VRAGEN OM ZO DE GELDSTROOM ECHT OP GANG KRIJGEN IN JE BEDRIJF.

> LEER JE HOE JIJ ONTSPANNEN VERKOOPGESPREKKEN KAN VOEREN.

> GA JE EEN CONTINUE STROOM VAN KLANTEN AANTREKKEN WAAR JE HET LIEFST MEE WIL WERKEN.

> ONTDEK JE VIA QUANTUM HUMAN DESIGN DE INVLOED VAN JOUW AUTHENTIEKE EIGENSCHAPPEN OP JOUW ONDERNEMERSCHAP.

Al na de eerste sessie zul je al ervaren dat het meer gaat stromen in je onderneming,
dat je ideeën krijgt en facetten van jezelf en je bedrijf gaat ontdekken
waar je tot dusver kansen hebt laten liggen.

De Startversneller is een bewezen formule om echt vanuit wie jij BENT te ondernemen.
Op een manier die bij JOU past.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen succesvol kan ondernemen en impact kan maken op zijn of haar voorwaarden. Zolang je maar in verbinding (blijft) staan met jezelf. Daarom gaan we aan de hand van jouw Human Design kaart kijken welke van de 5 verschillende types jij bent. En daarnaast geven de 64 poorten persoonlijke inzichten in je authentiek zelf. Er gaan echt puzzelstukjes op hun plek vallen. En het is interessant om te ontdekken hoe jij het beste strategische beslissingen kunt nemen en keuzes kunt maken die het beste bij jou passen.

Quantum Human Design geeft je inzicht in wie jij bent, waar je talenten liggen, wat voor jou de beste manier is om een beslissing te nemen en wat je kwaliteiten & valkuilen zijn.

In individuele coachgesprekken gaan we je plannen omzetten in actie. Daarnaast krijg je toegang tot informatie, hoe jij kunt bouwen aan een succesvol bedrijf.

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

Ontdek jouw GOUD

Focus

Doelen stellen

Visionboard maken

Wie is je ideale klant

Je aanbod

Verdienmodellen

Zichtbaarheid

Money mindset

Werken met Canva

Financiën

Jouw pitch

Netwerken

Wat levert het programma jou op?

Hou jij van een uitdaging en wil jij er voor gaan, dan is de Startversneller jouw kans. Het is aan jou. Wil jij je potentieel volledig tot bloei laten komen? En werken aan een financieel succesvol bedrijf? Dan help ik je met dit programma graag om je bedrijf een startversneller te geven. Ontdek wat je tot nu toe tegenhield en waar juist je kracht ligt. Met als doel om met meer plezier en flow, mooie resultaten te behalen.

Even voorstellen… ik ben Mariska Boer

Inmiddels alweer bijna 10 jaar ondernemer en opgegroeid in een ondernemersfamilie. Als ondernemer is geen dag hetzelfde en de ondernemersreis brengt je steeds nieuwe uitdagingen en kansen. Als geldexpert ben ik al meer dan 24 jaar actief als financieel adviseur. Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk en zelf ontdek ik ook graag nieuwe dingen. Ik ben me gaan specialiseren als mindset- en financieel businesscoach. Ik ontdekte de psychologie achter geld (moneymindset) en ben me daar de afgelopen 10 jaar verder in gaan verdiepen. Ik vertel je graag meer wat onze gedachten voor invloed hebben op je omgang met geld. In mijn werk zet ik mijn sterke intuïtie in om echt het verschil te kunnen maken. Als Quantum Human Design Specialist kan ik je inzicht geven in je wie je bent, waar je talenten liggen wat voor jou de beste manier is om een beslissing te nemen en wat je kwaliteiten & valkuilen zijn. Ik hou van mensen verbinden en ik zet mijn grote netwerk hiervoor in.

Met een mijn enthousiasme en passie wil ik het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

Na deze startversneller…

> HEB JIJ EEN STEVIG FINANCIEEL FUNDAMENT GELEGD 

> HEB JIJ ONTDEKT WIE JE BENT EN WAAR JE UNIEKE KWALITEITEN LIGGEN.

> STAAT JOUW PRODUCT AANBOD, WAT PAST BIJ JOU EN JOUW IDEALE KLANTEN.

> BEN JIJ ZICHTBAAR EN EEN MAGNEET VOOR DE JUISTE KLANTEN.

> HEB JIJ FOCUS EN EEN DUIDELIJKE STRATEGIE VOOR JOUW BEDRIJF.

>DURF JIJ JE TE ONDERSCHEIDEN.

 > HEB JIJ EEN VERDIENMODEL WAT BIJ JE PAST.

> EEN UITBREIDING VAN JOUW NETWERK.

 > PLEZIER IN HET ONDERNEMEN.

Met een mijn enthousiasme en passie wil ik het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

Startversneller

€1250

 

 Kick-off sessie

Tijdens deze kick-off  bepalen we jouw strategie en doelen voor de komende 6 maanden. Zodat jij precies weet waar jij je op gaat focussen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten

 Persoonlijke begeleiding

In vier individuele coachsessies van ongeveer anderhalf uur gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. En gaan we jouw Quantum Human Design kaart bespreken en omzetten in een persoonlijke plan.

 Ondernemers informatie

Je krijgt toegang tot alle informatie die jij in kunt zetten in je onderneming.

Waar moet je aan denken, wat moet geregeld worden, kortom een persoonlijke to-do list.

 WhatsApp-contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen.

Startversneller Extra

Meest gekozen | normale prijs € 2.850,-

€2250

 Kick-off sessie

Tijdens deze kick-off  bepalen we jouw strategie en doelen voor de komende 6 maanden. Zodat jij precies weet waar jij je op gaat focussen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten

 Persoonlijke begeleiding

In vier individuele coachsessies van ongeveer anderhalf uur gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. En gaan we jouw Quantum Human Design kaart bespreken en omzetten in een persoonlijke plan.

 Ondernemers informatie

Je krijgt toegang tot alle informatie die jij in kunt zetten in je onderneming.

Waar moet je aan denken, wat moet geregeld worden, kortom een persoonlijke to-do list.

 

 

 VIP coachdag

Tijdens deze exclusieve VIP-dag gaan we  inzoomen op jouw bedrijf en op jou als ondernemer.Op deze dag werken we samen aan het verder vormgeven van jouw producten en/of diensten en aan de ontwikkeling van een uniek en onderscheidend businessconcept waarmee je klanten aantrekt. Jouw authentieke wijze inzetten zodat jij op je vakgebied zichtbaar wordt voor de klanten waarmee jij graag wilt werken zodat jij echt jouw plek gaat innemen. Als ervaren ondernemer van meerdere bedrijven leer ik jou hoe je met succes een bedrijf opbouwt. De dag vindt plaats op een fijne locatie, waar we lekker kunnen werken, heerlijk kunnen lunchen en, als we willen, lekker kunnen wandelen om even alles in te laten dalen en nieuwe inspiratie op te doen

 Masterclass

Deelname aan 1 daagse Masterclass op een mooie locatie. Samen met andere inspirerende ondernemers. Tijdens deze interactieve dag gaan we diverse onderwerpen rondom het ondernemerschap bespreken. We gaan door middel van Quantum Human Design kijken naar jou als ondernemer en naar je business. En ervaringen met elkaar delen. Deze Masterclass is uniek. Mijn kennis en ervaring van het ondernemerschap, als businesscoach en gecertificeerd Quantum Human Design specialist zet ik in. Deze Masterclass gaat jou helpen om vooral te gaan ondernemen met flow, gemak en succes.

 WhatsApp-contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen.

Kennismaken?

Je kan mij mailen op info@geldwijsondernemen.nl of bellen / whatsApp  op 0638911132 om een telefonische kennismaking in te plannen, dan neem ik contact met je op om meer te horen over jouw uitdaging en je meer te vertellen over het programma. Als je op basis daarvan verder wilt plannen we een eerste sessie in en ga je alvast aan de slag met de informatie die ik je mail.

Dit programma is alleen geschikt voor jou als je:

Heel eerlijk dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen voor ondernemers die ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om het anders te gaan doen. Die er klaar voor zijn om echt verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en hun bedrijf en echt een succes willen maken van hun bedrijf.

Voor ondernemers die geloven in grootse dromen en in actie willen komen.

Na deze startversneller…

> HEB JIJ EEN STEVIG FINANCIEEL FUNDAMENT GELEGD 

> HEB JIJ ONTDEKT WIE JE BENT EN WAAR JE UNIEKE KWALITEITEN LIGGEN.

> STAAT JOUW PRODUCT AANBOD, WAT PAST BIJ JOU EN JOUW IDEALE KLANTEN.

> BEN JIJ ZICHTBAAR EN EEN MAGNEET VOOR DE JUISTE KLANTEN.

> HEB JIJ FOCUS EN EEN DUIDELIJKE STRATEGIE VOOR JOUW BEDRIJF.

>DURF JIJ JE TE ONDERSCHEIDEN.

 > HEB JIJ EEN VERDIENMODEL WAT BIJ JE PAST.

> EEN UITBREIDING VAN JOUW NETWERK.

 > PLEZIER IN HET ONDERNEMEN.

NB Ben jij ondernemer / zzp’er en nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK in Overijssel of Gelderland dan kan je €1.000,- subsidie krijgen op dit traject!

Je kunt in aanmerking komen voor een coachingsvoucher van € 1.000,- .  Belangrijke voorwaarde is dat je volledig bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen. Meer lezen over de voorwaarden kijk dan op De startversneller.nl

Hoe kan je een Startversneller aanvragen?

Als we na ons kennismakingsgesprek besluiten dat we aan de slag gaan dan kan je de aanvraag doen via de site van De Startversneller. Ze zullen dan binnen een week telefonisch contact met jou opnemen. Voldoe je aan de voorwaarden en ontvang je de subsidie, dan stuur ik jou de offerte. Deze dien je bij ze in en dan kunnen we aan de slag.

Contactformulier

Maak een afspraak