Verbinding & Uitdaging

Jouw kennis en ervaring gebruiken in je bedrijf, met leuke klanten
en met een goed inkomen? Daar kan ik je bij helpen!

Geldwijs Ondernemen Workshops, trainingen en live events

   Naast persoonlijk en online mindset- en financiële business coaching, organiseer ik workshops, trainingen en live events op verschillende locaties in binnen- én buitenland.

Mijn missie is om nog meer ondernemers te empoweren. Vanuit je authentieke zelf, je eigen GOUD inzetten in je leven en je business. Ook geef ik speciale workshops waar we aan de slag gaan met de financiële fundament en je geld overtuigingen. Graag deel ik mijn financiële kennis en ervaring met jou als ondernemer en vakvrouw. Een reactie die ik vaak terug krijg is “jij maakt het bezig zijn met je financiën gewoon weer leuk!”

Het is heerlijk om met mensen te werken. En ik vind het een uitdaging om jou weer in je kracht te zetten als coach. Hierbij zet ik ook diverse methoden in om je authentieke zelf te ontdekken en om van daaruit krachtige keuzes te maken.  En de workshops en live events worden ervaren als waardevol, leerzaam, gezellig, inspirerend, uitdagend en energiek. Daarnaast verbind ik ook graag mensen met elkaar en is er altijd ruimte voor netwerken.

Hieronder op de foto, sta ik, tijdens onze Workation najaar 2021 met Platform 9 op de bekende hangbrug in de Caminito del Rey in Andalusië, in Spanje. Een geweldige ervaring. De programma’s zijn erg divers, van tapas en wijnproeverijavond, koud water uitdaging, yogalessen aan het zwembad, ontspanning en mindset coaching,

Verbinden en uitdaging wisselen elkaar af.

Stel jezelf eens voor op deze brug! Verbinding vanuit je authentieke jij!

Geldwijs Ondernemen aanbod

Workations

Vanuit Platform 9 organiseer ik, samen met een aantal collega’s, reizen in binnen- en buitenland, Workations.

Op dit moment hebben we een workations in Spanje, Vlieland en Zwartsluis. Zie voor het actuelen aanbod workations, workshops en trainingen van de site van Platform9.

 

Je eigen zaak Vechtdal

Je eigen zaak Vechtdal is een nieuw initiatief van Adinda Keizern (van Vind je klant) en mij samen.

Graag willen wij ondernemers in het Vechtdal met elkaar verbinden. Heel veel ondernemers kennen elkaar nog niet en we weten hoe waardevol en fijn een goed netwerk kan zijn. We zijn enthousiast en ervaren.

Je eigen zaak Vechtdal

Springest

Als partner van Springest mag ik ook workshops en trainingen verzorgen online of incompany.

Kijk voor het actuele aanbod workshops en trainingen van mij op de site van Springest.

Impressies van eerdere events

Stel je voor…
Een prachtige locatie in Twente…
Een heerlijke lunch….
Ee hele dag tijd voor jou….
Keuze uit 4 workshops….
Herkenning….
Het mooiste moederdag kadootje voor jezelf….
Stilstaan, ontwikkeling, lachen, verhalen…

Een financiële workshop voor ondernemende vrouwen uit Twente gegeven in de Happy Workspace van Wendy de Wit in Enschede. Het was weer een geweldige dag! Wat een fijne groep dames. Het was een interactieve, gezellige en vooral leerzame middag voor de deelneemsters. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, je merkt dat er voor veel toch dezelfde vragen spelen. Ervaringen delen, ambities voor het nieuwe jaar uitspreken en plannen maken.

Eind 2016 op een prachtige locatie in Dalfsen, heb ik het eerste live event georganiseerd vanuit mijn nieuwe bedrijfstak, Geldwijs Ondernemen. Op het programma stond hoe je als ondernemer het jaar goed kunt afsluiten en het nieuwe jaar weer spettert gaat beginnen. De volgende onderwerpen kwamen hierbij aan bod: Prinsjesdag en fiscale wijzigingen, handige financiële bespaartips, welke boekhoudprogramma’s zijn aan te bevelen, verdienmodellen, financieel inzicht in je resultaten en de daarbij behorende interactieve opdrachten, money mindset, droomdoelen maken voor het nieuwe jaar en er was gelegenheid tot netwerken. Kortom een afwisselend en waardevol programma.

Het was een feestelijke dag, waarbij de nieuwe brand van Geldwijs Ondernemen bekend werd gemaakt. Alle deelnemers kregen een goodiebag en aan het einde van de middag was er nog een mooie verrassing voor iederen in de vorm van een “Click” van Click the Message. De “Click” staat voor een mooi gebaar met een persoonlijke boodschap. Als afsluiting was een overheerlijke high tea geregeld. Het was een geweldige middag en alle deelnemers waren super enthousiast. Hieronder staan enkele reacties van de deelnemers:

Gezellig, leerzaam & waardevol

Je maakt mij bewust van mijn geld

Leuke details, duidelijk en afwisselend

Waardevol, goed georganiseerd en verfrissend

Je maakt het onderwerp erg toegankelijk

Inspirerend, interessant & nieuwe boost

Maak een afspraak