Geldwijs Ondernemen Workshops, trainingen en live events

  Naast persoonlijk en online financiële business coaching, organiseer ik workshops, trainingen en live events op verschillende locaties in Nederland. Mijn missie is om nog meer ondernemers te empoweren en mijn financiële kennis en ervaring te delen als ondernemer en vakvrouw. Het is heerlijk om met mensen te werken. En ik vind het een uitdaging om ondernemers weer in hun kracht te zetten als coach. Een reactie die ik vaak terug krijg is “jij maakt het bezig zijn met je financiën gewoon weer leuk!” En de workshops en live events worden ervaren als waardevol, leerzaam, gezellig, afwisselend en verfrissend. Daarnaast verbind ik ook graag ondernemers en is er altijd ruimte voor netwerken.

Geldwijs Ondernemen aanbod

Als partner van Platform9 mag Geldwijs Ondernemen ook workshops en trainingen verzorgen.

Zie voor het actuelen aanbod workshops en trainingen van Geldwijs Ondernemen de site van Platform9

En wordt ook lid van Hét Podium.

Als partner van Springest mag Geldwijs Ondernemen ook workshops en trainingen verzorgen online of incompany.

Zie voor het actuelen aanbod workshops en trainingen van Geldwijs Ondernemen de site van Springest.

Stel je voor…
Een prachtige locatie in Twente…
Een heerlijke lunch….
Ee hele dag tijd voor jou….
Keuze uit 4 workshops….
Herkenning….
Het mooiste moederdag kadootje voor jezelf….
Stilstaan, ontwikkeling, lachen, verhalen…

Een goede start van 2017 !

Een financiële workshop voor ondernemende vrouwen uit Twente gegeven in de Happy Workspace van Wendy de Wit in Enschede. Het was weer een geweldige dag! Wat een fijne groep dames. Het was een interactieve, gezellige en vooral leerzame middag voor de deelneemsters. Het maakt niet uit in welke branch je actief bent, je merkt dat er voor veel toch dezelfde vragen spelen. Ervaringen delen, ambities voor 2017 uitspreken en plannen maken.

Om het nieuwe jaar goed in te gaan sloten we af met bubbels en lekkere hapjes.

Een hele goede start van 2017!

Geldwijs Ondernemen Event december 2016

Vrijdag 1 december 2016 op een prachtige locatie in Dalfsen, heb ik het eerste live event georganiseerd vanuit mijn nieuwe bedrijfstak, Geldwijs Ondernemen. Op het programma stond hoe je als ondernemer het jaar goed kunt afsluiten en het nieuwe jaar weer spettert gaat beginnen. De volgende onderwerpen kwamen hierbij aan bod: Prinsjesdag en fiscale wijzigingen, handige financiële bespaartips, welke boekhoudprogramma’s zijn aan te bevelen, verdienmodellen, financieel inzicht in je resultaten en de daarbij behorende interactieve opdrachten, money mindset, droomdoelen maken voor het nieuwe jaar en er was gelegenheid tot netwerken. Kortom een afwisselend en waardevol programma.

Het was een feestelijke dag, waarbij de nieuwe brand van Geldwijs Ondernemen bekend werd gemaakt. Alle deelnemers kregen een goodiebag en aan het einde van de middag was er nog een mooie verrassing voor iederen in de vorm van een “Click” van Click the Message. De “Click” staat voor een mooi gebaar met een persoonlijke boodschap. Als afsluiting was een overheerlijke high tea geregeld. Het was een geweldige middag en alle deelnemers waren super enthousiast. Hieronder staan enkele reacties van de deelnemers:

Gezellig, leerzaam & waardevol

Inspirerend, interessant & nieuwe boost

Je maakt het onderwerp erg toegankelijk

Je maakt mij bewust van mijn geld

Leuke details, duidelijk en afwisselend

Waardevol, goed georganiseerd en verfrissend

Chat openen
Maak een afspraak