Vrijheid… een woord met zoveel betekenissen maar waar nu ook zoveel om te doen is. Na de verkiezingsuitslagen in Amerika gebeurd er heel veel en is er onrust. Dit heeft invloed op de hele wereld en zet mensen weer aan het denken. Maar als we het kleiner maken en dichter bij onszelf zoeken. Wat betekend vrijheid voor jou?

In vrijheid leven, ondernemen en delen… het kan van alles zijn wat het woord vrijheid bij je oproept. Maar ik ben wel van mening dat we zelf het verschil kunnen maken. Door anderen maar ook onszelf de vrede en de vrijheid te gunnen. En als iedereen dat nou zou doen, wat een impact zal dat hebben.

To create a better world, create a better you !

Amerika het land van de onbegrensde mogelijkheden. Maar ook een land van grote inspirators en powervrouwen. Denk hierbij aan Oprah Winfrey, Michelle Obama, Maria Forleo en Gabby Bernstein. En zeer binnenkort ga ik Gabby Bernstein live ontmoeten in New York !!! Ze is een enorme inspiratie voor mij en mensen over de hele wereld. Haar nieuwe boek is nu wereldwijd al een bestseller “The Universe Has Your Back – transform your fear into faith ”

Zelf kan ik het haast nog niet geloven, maar het beloofd een hele bijzondere en onvergetelijke reis te worden. New York stond al lang op mijn wensenlijst (en mijn digitale visionboard voor 2017!) en Gabby Bernstein is echt mega inspirerend. Een echte powervrouw die laat zien hoe jij kunt beginnen met het creëren van een betere wereld en een betere versie van jezelf. Door diverse omstandigheden heb ik wel geleerd dat er altijd 1000 excuses zijn om dingen niet te gaan doen. Angst, verkeerde keuzes. Maar stel je bent op de laatste dag van je leven en je zou terug kijken….. wat zijn de dingen die je graag had gedaan?Maar die je om 1000 redenen, die ineens niet meer zo belangrijk blijken, niet hebt gedaan.  Wat is je bucketlist?

Na terugkomst ga ik de opgedane inspiratie natuurlijk met jullie delen !

Lieve groet,

Financieel Business Coach

Mariska Hilgenkamp